Őszibarack-banán krémleves kókusztejjel

fullsizerender-6

Gyümölcskrém-levest rengetegszer fogtok még nálam látni, számtalan variációban. Lehetetlen őket megunni, hiszen kedved és kreativitásod szerint ízesítheted, sűrítheted, dobhatod fel az ízüket és a designjukat is.

Hiába az ősz, ma még a nyári kánikula dominált – legalábbis napközben – így jött a kettő kombójából az ötlet: őszibarack krémleves. Mivel szeretek kísérletezni, és minden főzés előtt bekukkantok a hűtőbe, ott szemeztünk össze az elárvult banánnal, aki szinte könyörgött, hogy ne hagyjam ki a déli buliból, így került az őszibarack mellé – és meg kell, hogy mondjam, elég jó párosítás.

Hozzávalók

  • 4 db őszibarack
  • 1 banán
  • kókusztej
  • víz
  • méz
  • gyömbér

Igazából csak a kókusztejet melegítettem fel, hozzá került a kevés vízzel összeturmixolt  banán és barack. Összeöntöttem őket, egy kevés mézet adtam hozzá, de mivel a barackom amúgy is mézédes volt, ezt simán kihagyhatod, így még egészségesebb! És laktózmentes!!!! 🙂

És kb. tényleg annyi idő, mint ahogy ezt elolvasod!!!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s