Majonézes tonhalkrém

image-3

A hétfő nálunk a focinap, ami azt jelenti, hogy a barátom csak késő este ér haza, és már nincs kedve a nagy vacsorához, így mindig meglepem valamilyen könnyebb vacsorával, általában valamilyen krémet készítek, ami tökéletes kísérő a foci után jól kiérdemelt sörhöz. 🙂

Ma ugyan elmaradt a foci, viszont az EB nézéshez is kell egy kis nasi. Benéztem a szekrénybe, így találtam szembe magam a tonhal konzervvel. Nem is kellett tovább kutakodnom, tudtam, hogy egy gyors és egészséges vacsi lesz.

Hihetetlen egyszerű és GYORS az elkészítése. Kb. 10 perc az egész.

Hozzávalók:

  • édeshagyma
  • tonhal
  • vaj
  • majonéz
  • bors
  • snidling
  • fokhagyma
  • citrom

Az édeshagymát nagyon apróra vagdosom, beleöntöm egy kis tálba, majd ráöntöm a tonhalat, amihez nyugodtan csatlakozhat a saját olaja. Hozzáöntök egy kis majonézt, vajat, sót, borsot szórok rá, egy picit, apróra vágott snidling, a végén egy kis citrom leve.

Jól összenyomkodom az egészet egy villával, és voiala…Már kész is az isteni finom és egészséges vacsi!!!!

Piritós kenyeren tálalhatod, friss zöldség kíséretében. Az olivabogyó is jól illeszkedik az egész ízvilágba.

 

Jó étvágyat! 🙂

image-4_115

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s